Toegevoegd

Over de auteur

Stefan Bos

Journalist Stefan J. Bos (1967) woont in Boedapest en werkt als Oost Europa correspondent voor o.a. BNR Nieuwsradio, VRT, Deutsche Welle en Vatican Radio. Hij leidt christelijk online persbureau BosNewsLife, is niet religieus, maar volgeling van Christus, zijn "Heer en Hoofdredacteur".

Gerelateerde berichten

2 Reacties

 1. 1

  Jaap

  Het is inmiddels 2019 en er komt weer een editie van de Passion, dit keer in Dordrecht. Zo is het inmiddels een traditioneel terugkerend wij samen goedgevoel evenement geworden. De plaatselijke middenstand dacht ook de omzet op te vijzelen, en heeft bijvoorbeeld Passion gebak gemaakt. Dat vond EO c.s. inbreuk op het merkenrecht. Het merk Passion.

  Reply
  1. 1.1

   Wim

   Moest gelijk denken aan: En Jezus ging in den tempel Gods, en dreef uit allen, die verkochten en kochten in den tempel, en keerde om de tafelen der wisselaars, en de zitstoelen dergenen, die de duiven verkochten. Jammer, had nog wel speciaal ingezegend Passion-brood en Passion-wijn willen leveren tegen een leuke vergoeding…, maar dat gaat dus niet. De Here Jezus heeft de exclusieve rechten rondom The Passion kennelijk aan de EO (Economische Omroep) overgedaan…

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2018 Stichting Vlichthus Wim de Goeij