Reis naar Egypte in 1997

In 1997 maakte ik een bijzondere reis met het Nederlands Bijbelstudie Centrum (N.B.C.) naar Egypte. Een verslag daarvan (PDF) is te downloaden.

Wij kwamen op een aantal plaatsen waar niet iedere toerist weet van heeft en zomaar kan komen. Bijvoorbeeld bij het huis waar Jozef met zijn Egyptische vrouw gewoond zou hebben en waar zijn kinderen Efraïm en Manasse geboren zijn.

Geluidsopnamen uitleg piramide van Gizeh en Sphinx

De reis was vooral bijzonder omdat er in de bus en bij de piramide van Gizeh en de Sphinx uitleg gegeven werd door bijbellleraar Ab Klein Haneveld.Daar zijn geluidsopnamen van gemaakt en dat bestand (2 uur en 3 minuten) is via de website van het Nederlands Bijbelstudie Centrum (N.B.C.) te beluisteren. Er missen wat stukken, de overgangen zijn derhalve een paar keer niet zo logisch en er zit nogal wat bijgeluid in de opnamen, maar er valt toch het nodig te leren.

Meer Mp3 bijbelstudies via Bijbels Panorama

Reis naar Egypte in 1997

(Bekeken: 564 keer, 1 x vandaag)

Gepubliceerd door

Wim de Goeij

Wim de Goeij

Ik geloof al wat de Heer gesproken heeft in Zijn Woord de Bijbel. Als wedergeboren kind van God is het mijn doel dat Woord te onderzoeken en goed te verstaan. Ik hou niet van religie en ben niet verbonden aan enige denominatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *