All for Hymn

1

All for Hymn is de naam die ik gegeven heb aan de samenzang van klassieke Engelstalige hymns.

Ik speel zelf op keyboard – met moderne ritmes – en ben altijd op zoek naar medegelovigen en gelegenheden om samen deze muziek ten gehore te brengen. Voor onszelf en voor anderen, maar in ieder geval “All for Hym(n)”.

Hymns op deze website

Het is mijn bedoeling om diverse hymns op deze website te plaatsen. Elke hymn een eigen pagina, met daarin de tekst, bladmuziek, eventueel video, eigen audio-opnames vanuit het keyboard en achtergrondinformatie.

Want: I love to tell the Story!

Ik hoop dat anderen daar net zoveel plezier aan mogen beleven als ik dat doe.

All for Hymn

 

(Bekeken: 91 keer, 1 x vandaag)
Share.

About Author

All for Hym(n) - keyboard - Wim de Goeij

Ik hou van de klassieke Engelstalige Hymns. Die vertellen His Story. Ze zijn heerlijk om - op keyboard - te spelen en te zingen, zeker in samenzang. Geweldige muziek met een verhaal erin en ook vaak erachter. I love to tell the Story. All for Hym(n)!

1 reactie

Leave A Reply