Samenvattingen
0

De Bijbel het Woord van God

Op de volgende bladzijden vind je een aantal onderwerpen uit de Bijbel. Het is slechts een greep uit de enorme rijkdom die het Woord van God te bieden heeft en is daarom ook bij lange na niet compleet. Maar ja, je moet toch ergens beginnen en dat heb ik dan ook maar gedaan. 

De Bijbel het Woord van God

Elke bladzijde is een afgerond hoofdstuk, maar een onderwerp kan uit meerdere bladzijden bestaan. Ik had natuurlijk ook gewoon kunnen doorgaan, net zolang tot het onderwerp af was, maar dat was onmogelijk, omdat de stukjes in eerste instantie met een bepaald doel geschreven zijn. Als vader wil je op één of andere manier aan je kinderen leren wie hun echte Vader is. Ik had daar moeite mee. Het kwam wel geregeld ter sprake, maar zonder enige structuur.

Uit frustratie, maar met enthousiasme ben ik toen maar hiermee begonnen. Gemiddeld één keer per week hangt er nu een nieuw stukje op de deur van de wc. Toegegeven, een vreemde plaats, maar wel een plaats waar iedereen met regelmaat komt.

Voor de jeugd bestemd

Daarom, niet omdat ze op de deur van de wc hangen, maar omdat ze voor jeugd bestemd zijn, is het met eenvoudigheid van woorden geschreven. Natuurlijk in de hoop dat ook vaak moeilijke onderwerpen toch begrepen kunnen worden. …


De Bijbel het Woord van God

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *